Partizan Zvezdi uskratio rano slavlje

Crno-bijeli iznenadili

Partizan Zvezdi uskratio rano slavlje

Edmir Škorić

Košarkaši Partizana iznenadili su u gostima Crvenu zvezdu sa 75:72 u trećem meču finalne serije doigravanja za srbijanskog prvaka.

Zvezda je imala 2:0 i večeras prvu meč-loptu, ali Partizan je šokirao crveno-bijele i stigao do pobjede kojom je ostao u igri za titulu.

U prvoj četvrtini Partizan je bio očajan, ubacio je samo pet poena, Zvezda nešto manje očajna s 13 ubačenih poena, no u preostale tri četvrtine dobra košarka.

Možda su ovaj put u Zvezdi potcijenili rivale, pa će zato morati da pričekaju na odbranu tiitule...

Veličković i Andrew Jones ubacili su po 13 poena u Partizanu, a Wiliams i Murić po poen manje, dok je naš Adin Vrabac ubacio pet poena. U timu Zvezde Zirbes je bio daleko najbolji sa 19 poena, dok je Simonović dodao 15, a Kinsey 10 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije