Trener Bosne Royal

Pejić: Spremni smo, vjerujem da možemo do pobjede

Prva utakmica Lige 6 košarkaškog prvenstva BiH donosi gradski derbi između Sparsa i Bosne Royal.

Uoči utakmice razgovarali smo sa trenerom Bosne Royal Milošem Pejićem. Mišljenja je kako je njegov tim spreman za meč i da na kraju može doći do pobjede.

"Prva utakmica uvijek donosi poseban značaj, posebno iz razloga što se igra u komšiluku, a uz to igramo protiv izuzetno kvalitetnog tima. Spremni smo, očekujemo da odigramo dobro i da pokušamo napraviti iznenađenje, te na kraju i pobijediti", izjavio je Pejić.

Dotakao se i posljednje utakmice protiv Sparsa u kojoj je njegov tim poražen. Pouka je, kako je rekao, izvučena.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Svaka utakmica je priča za sebe. Odigrali smo dobrih 20 minuta, no da biste pobijedili morate igrati kroz čitav meč čvrsto. To je uslov da se dođe do pozitivnog rezultata", zaključio je Pejić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi