Trener Bosne poslije poraza u Skenderiji

Pejić: U prvom poluvremenu smo igrali dobro, a onda smo izgubili snagu

E. Ganibegović

Zrinjski je večeras u Skenderiji došao do pobjede nad Bosnom Royal rezultatom 84:79 u okviru 14. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice se oglasio trener Bosne Miloš Pejić koji je rekako kako njegova momčad u ovome trenutku nije mogla više izvući, a onda se osvrnuo na stanje u klubu. 

"Zrinjski je puno bolji tim nego što se prikazao u ABA ligi. Mi smo tada odigrali izvanredno, a oni nisu bili na pravom nivou. Večeras smo dobro igrali u prvom poluvremenu. Imali smo par raspoloženih igrača, nažalost ušli smo u nervorzu, vjerovatno gubitkom energije, skraćenom rotacijom, gdje imamo mnogo problema. U ovom trenutku nismo mogli više sigurno."

"Bosna mora da se svojim radom i kao klub i tim izbori za bolji status. Trenutno nema nikakav status barem što sam ja vidio kroz ove utakmice. To je prije svega do nas, mi moramo da se za to izborimo. Moramo da radimo kako bi se Bosna primakla onome gdje je nekada bila i da ima respekta kod svih."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti