Peković na meti Reala

Real pravi tim za šampionsu titulu

Peković na meti Reala

Razočarani ovom sezonom u redovima Real Madrida su odlučili da u svoje redove dovedu nekoliko sjajnih igrača kako bi naredne sezone mogli parirati najvećem rivalu Barceloni.

Predsjednik kluba zadužen za košarkašku sekciju, Juan Carlos Sanchez, najavio je dovođenje nekoliko sjjanih igrača. Sergio Rodriguez je već postao novi igrač Reala, a Felipe Reyes bi trebao potpisati produženje ugovora.

Sljedeći korak je dovođenje Rudyja Fernandeza koji u Portlandu ima sve manje prilike za igru, a Reyesu, Tomiću i Veličkoviću društvo pod košem bi trebao praviti Nikola Peković.

Iako su u Panathinaikosu izjavili kako nemaju namjeru pustiti 24-godišnjeg centra crnogorske reprezentacije, uprava Reala se nada kako će ipak uspjeti dovesti u svoje redove ponajboljeg centra Eurolige.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.