Penava ponovo odličan trijumfu univerziteta Marshall

Ubacio 20 poena

Penava ponovo odličan trijumfu univerziteta Marshall

Midhat Šljivak

Bh. košarkaš Ajdin Penava pružio je još jednu odličnu partiju za univerzitet Marshall.

Njegov tim je sinoć na svom terenu bez većih problema savladao Akron 86:64, a Penava je za 26 minuta na parketu ubacio 20 poena (7 od 13 iz igre) i imao je 13 skokova, tri blokade i dvije asistencije.

Zaista još jedna odlična partija 20-godišnjeg bh. košarkaša koji bi u budućnosti mogao biti čovjek za velike stvari i u reprezentaciji BiH.

Univerzitet Marshall je trenutno na omjeru 5-3 u NCAA.

Sa druge strane Luka Garza u posljednjih nekoliko utakmica ima nešto skromniju minutažu. Iowa je poražena na svom parketu od Penn Statea 77:73, a Garza je za 14 minuta na parketu ubacio šest poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi