Perasović mijenja Spahiju?

ACB liga

Perasović mijenja Spahiju?

Nakon što je Neven Spahija objavio kako napušta klupu Valencije, uprava ovog kluba se odlučila krenuti u potragu za njegovim nasljednikom. Čini se da će na klupi Valencije i naredne sezone sjediti Hrvat.

Prvi kandidat za Spahijinog nasljednika je sadašnji trener Cibone, Velimir Perasović, kome će, kako pišu španski mediji, biti ponuđeno oko 400.000 eura po sezoni.

U Valenciji su sigurni da je Perasović, koji ima iskustvo treniranja Tau Ceramice, San Fernanda i Estudiantesa, pravo riješenje za njihovu klubu. Valencia će sljedeće sezone igrati Euroligu, jer je pod vodstvom Nevena Spahije osvojila ovogodišnji Eurocup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.