Perasović: Zar se liga igra radi Partizana

Trener Cibone tvrdi da je koš neregularan

Perasović: Zar se liga igra radi Partizana

Adnan Beganović

Trener zagrebačke Cibone Velimir Perasović još uvijek se ne može pomiriti sa gubitkom naslova u NLB ligi, a za hrvatske medije je rekao da je Cibona došla do snimka koji pokazuje da je Kecmanov koš neregularan.

"Imamo snimku na kojoj se vidi kako Kecman prima loptu, spušta je da uhvati zamah i onda je opet podiže kako bi izbacio. Nemoguće, nemoguće za šest desetinki", rekao je Perasović za hrvatske medije i dodao:

"Meni doista nije jasno kako se Partizanu sve ovo dopušta, kako oni mogu raditi pritisak, zar se sve ovo igra zbog njihova slavlja?! Meni sve to skupa nema smisla, doista nema smisla."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.