Perkinsa izluđuju igrice: Ostao sam bez 16.000 dolara zbog njih
Foto - EPA

Djeca ga koštala

Perkinsa izluđuju igrice: Ostao sam bez 16.000 dolara zbog njih

Midhat Šljivak

Nekadašnji NBA košarkaš Kendrick Perkins (35) ispričao je nevjerovatnu priču kako su mu djeca potrošila ogroman novac naručujući određene stvari za igrice.

Šampion sa Boston Celticsima iz 2008. godine ne voli ni čuti za video igre u svom domu, a djeca su mu s računa uspjela skinuti čak 16.000 dolara.

"Mrzim igrice. Djeca me izluđuju s njima, a u mojoj kući ne postoji ništa drugo osim Fortnitea i NBA 2K i to me izluđuje", rekao je Perkins za ESPN i ispričao je nevjerovatnu priču kako mu je zbog igrice Fortnine s računa otišlo 16.000 dolara.

"Otišao sam u kupovinu i kreditna kartica mi je dobijena. Zatim sam saznao da su kartice opterećene sa 16.000 dolara zbog Fornitea. Kupovali su svaki dan određene stvari za igricu i od tog trenutka sam im rekao da zaborave na moju karticu i ne smiju mi je čak ni spomenuti", istakao je Perkins.

Perkins je karijeru završio 2018. godine u dresu Cleveland Cavaliersa, a većinu karijere je proveo u Boston Celticsima.

Igrao je još za Oklahomu, New Orleans Pelicanse i Canton Charge u Razvojnoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi