Peršić na dva mjeseca u OKK Slobodi

Vrijedno pojačanje stiglo u Mejdan

Peršić na dva mjeseca u OKK Slobodi

Košarkaški reprezentativac BiH Dalibor Peršić potpisao je dvomjesečni ugovor s tuzlanskom Slobodom i imat će pravo nastupa u narednom kolu Lige 12 kada Tuzlaci gostuju kod Sparsa u Sarajevo.

„Bio sam bez kluba nakon što sam raskinuo ugovor sa Jollyjem iz Šibenika. Imao sam ponude iz inostranstva, ali se to nekako izjalovilo. Sada sam u Slobodi, najvjerovatnije do kraja sezone, a 

ako u međuvremenu pristigne neka ponuda imam mogućnost odlaska“, kazao je Peršić.

Sloboda je lošije otvorila drugi dio sezone, a poraz od Čapljine u Mejdanu pokazao je kako Sloboda nema igrača koji će u ključnim trenucima preuzeti odgovornost. Peršić bi trebao biti lider tima, a nema sumnje kako je Sloboda s njegovim dolaskom dobila mnogo i da ostaje žal kodnavijača što dogovor o saradnji nije postignut jesenas kada je Peršić trenirao sa OKK Slobodom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.