Peršić novi član aktuelnih prvaka
Peršić će biti veliko pojačanje

Široki doveo prvo pojačanje

Peršić novi član aktuelnih prvaka

HKK Široki Brijeg dobio je prvo pojačanje za narednu sezonu. Riječ je o vrlo dobrom igraču tuzlanske Slobode Daliboru Peršiću.

Peršić je u dresu Slobode igrao sjajno u posljednje dvije sezone, i nema sumnje da će njegovim dolaskom Široki biti znatno jači, a Sloboda slabija.

Uprava Širokog će nastojati zadržati sve igrače iz prošle sezone u kojoj je osvojena titula prvaka, a jedan od glavnih ciljeva je opstanak Chestera Masona.

Ukoliko na Pecari ostanu svi igrači, uz Peršića i još neko eventualno pojačanje, Široki bi naredne sezone mogao igrati važnu ulogu i u Jadranskoj ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti