Peršić: Uz dobru obranu do pobjede
Vladović je prošle sezone bio najbolji igrač Širokog

Vladović kao najveća prijetnja

Peršić: Uz dobru obranu do pobjede

Momčad s Pecare danas  igra susret 5.kola ABA lige u kojem će na Pecari gostovati Krka.

Širokobriježani su u prošlom kolu poraženi od Partizana u Beogradu rezultatom 65:62 u susretu koji je bio neizvjestan do posljednje minute.

Krka se ove sezone dobro pojačala, iskusnija su i bolja ekipa nego prošle sezone kada je Široki bio bolji u oba susreta i na Pecari su svjesni da ih očekuje težak susret.

„Naporno smo radili ovaj tjedan i maksimalno smo pripremljeni, a sada to moramo prenijeti na parket. Krka je dobra momčad, agresivna i napadački vrlo dobra i zato moramo biti dobri u obrani. Ukoliko odigramo obranu kao protiv Partizana i zadržimo ih na malo poena uvjeren sam u pobjedu.“, rekao je  Dalibor Peršić.

Peršićev suigrač, Ivan Ramljak, kao najveću opasnost ističe prošlogodišnjeg igrača Širokog, Jakova Vladovića.

„Jakova dobro poznajemo i znamo koliko je opasan igrač. Igra Krke puno ovisi o Vladoviću i ako njega zaustavimo napravili smo velik dio posla..“, rekao je Ivan Ramljak.

Susret između Širokog WWin i Krke na rasporedu je večeras u dvorani na Pecari s početkom u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.