Petković potpisao, Jusupa raduje povratak

Predstavljena nova imena na Pecari

Petković potpisao, Jusupa raduje povratak

Dvadesetjednogodišnji playmaker Luka Petković koji je u Široki Eronet došao na probu prije nekih desetak dana danas je potpisao ugovor na tri i pol godine. Petković je došao u Široki nakon što se njegov bivši klub Šibenik našao u teškoj financijskoj situaciji.

Petković je očito zadovoljio struku Širokobriježana i može nastupati već sutra protiv Hemofarma ukoliko mu novi trener Danijel Jusup ukaže povjerenje.

„Odlično sam primljen od suigrača i stvarno mi je dobro. Ovo je jedan napredak u mojoj karijeri, ovo je puno bolja liga, bolji klub i ja se nadam da ću se izboriti za minute na terenu i da ću pokazati da zaslužujem dres Širokog“, rekao je novopridošli igrač Širokog Eroneta Luka Petković.

Danas je službeno uz pojačanje predstavljen i novi trener Danijel Jusup koji se osvrnuo na momčad i na sljedeću utakmicu NLB lige.„Meni je drago što sam se vratio, ove ljude znam,a znam i dosta igrača s kojima sam radio, Grgata, Ružića, Špralju, Siriščevića i još neke što olakšava proces adaptacije i mislim da to moože biti dobro. Sada nam dolazi jedna izuzetno kvalitetna momčad i mi stvarno moramo odigrati na jednoj visokoj razini ako želimo ostvariti pozitivan rezultat“, rekao je novi trener Širokog Eroneta Danijel Jusup.

„U svim ranijim potragama za trenerom Danijel Jusup je uvijek bio ime koje se spominjalo i da smo ga mi željeli ali on tada nije bio slobodan. Sada su se te okolnosti poklopile te smo u kratkom razgovoru prepoznali želje kluba ali i Danijelovu volju da radi.Sutra je utakmica protiv Hemofarma, ja ne sumnjam da će dvorana biti ispunjena kao i u dosadašnjim utakmica ali bih pozvao gledatelje ovim putem da dođu i da podrže momčad protiv jedne jake ekipe“, rekao je predsjednik Širokog  Eroneta Ante Suton.

Široki Eronet ugostiti će Hemofarma  u subotu 16.01.2009. godine u okviru 16.kola NLB lige na Pecari,a utakmica počinje u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.