Petrović: Žao mi je što ih nismo izmasakrirali do kraja

Petrović: Žao mi je što ih nismo izmasakrirali do kraja

Ekipa Cedevite, koju sa klupe vodi selektor reprezentacije BiH Aleksandar Petrović, savladala je danas Krku sa 97:78 u okviru ABA lige.

Cedevita je dominirala susretom u kojem je Krki pripala samo prva četvrtina susreta (24:22), da bi sve poslije toga proteklo u znaku ekipe koju sa klupe vodi selektor košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Aleksandar Petrović.

"Ovo nam je bila izuzetno bitna utakmica. Žao mi je samo što ih nismo izmasakrirali kada smo imali priliku. Sve u svemu, zadovoljan sam i sada se okrećemo Olympiacosu", rekao je nakon utakmice Petrović, kojem je ovo bila prva pobjeda na klupi Cedevite u novom mandatu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.