Petrović: Zaslužena pobjeda Širokog

Široki ponovno odigrao sjajnu utakmicu

Petrović: Zaslužena pobjeda Širokog

Momčad Široki TT Kabela večeras je u dvorani na Pecari ostvarila još jednu veliku pobjedu svladavši Cedevitu rezultatom 77:73.

Trener Ivan Velić bio je zadovoljan izvedbom svojih igrača dok s druge strane trener gostiju Petrović sigurno ne može biti zadovoljan sa onim što su prikazali njegovi igrači.

„Čestitam svojim suigračima. Već treći put dobivamo jake ekipe. Nismo bili svih 40. minuta u potpunosti koncentrirani kao u utakmicama sa Budućnosti i Partizana, ali ovako je još slađa pobjeda.“, rekao je nakon utakmice iskusni centar Širokog Ivan Grgat.

„Dobili smo utakmicu apsolutno zasluženo, u obrani sve kao što smo se dogovorili, a u napadu smo lošije reagirali i mogli smo u nekim situacijama bolje odigrati. Bio je dogovor da “pustimo“ Drapera i Edwardsa da zabijaju, a ostali da se ne razigraju i moji igrači su to odradili odlično. Kada dobiješ ovakvog protivnika onda se nema što posebno za reći.“, rekao je nakon utakmice trener Širokobriježana Ivan Velić.

„Ključni trenutak je bio kod našeg vodstva 40:47 kada Široki dolazi do preokreta. Draper je naivno došao do četvrte i pete osobne. Široki je bio prepun samopouzdanja, pogodili su par teških šuteva, preko ruke i iz teških pozicija. Čestitam Širokom na potpuno zasluženoj pobjedi.“, rekao je nakon utakmice trener Cedevite Aleksandar Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.