Phil Jackson se neće vraćati treniranju

Trofejni trener nema namjeru opet trenirati

Phil Jackson se neće vraćati treniranju

Legendarni trener Chicago Bullsa i Los Angeles Lakersa Phil Jackson neće se vraćati treniranju. 

Jackson je početkom sezone nakon što su Lakersi uručili otkaz Brownu bio blizu povratka u svoj bivši klub, ali su se Buss i Kupchak odlučili za Mikea D'Antonija. Špekulacije o povratku Jacksona u NBA pojavile su se i nakon otkaza Averyju Johnsonu, ali od toga nema ništa. 

 

"Nemam namjeru da se vraćam treniranju," kratko je izjavio Jackson. Da li je ovo konačna odluka slavniog trenera, ili će Jackson promijeniti mišljenje ostaje da se vidi, ali čini se da i velikom Jacksonu pomalo nedostaju uzbuđenja koja NBA liga nosi sa sobom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti