Phoenix Sunsi u velikoj potrazi za playmakerom

Patrick Beverly jedna od mogućih opcija

Phoenix Sunsi u velikoj potrazi za playmakerom

Nakon što su na junskom draftu Phoenix Sunsi ugrabili prvi pick i u Arizonu doveli snažnog centra De Andrea Aytona, momčad Igora Kokoškova u potrazi je za organizatorom igre.

Mlada i poletna momčad Sunsa koja je ovo ljeto osim draftiranog Aytona dovela i iskusne Trevora Arizu i Ryana Andersona, uz programiranu prvu zvijezdu Devina Bookera, te Dragana Bendera, Josha Jacksona, Tysona Chandlera i TJ Warrena, trebat će i  kvalitetnog playmakera koji će organizirati igru ove, na papiru vrlo potentne momčadi. Kako NBA glasine govore, izbor je pao na Houstonovog Patricka Beverlyja. Sunsi su već doveli dva košarkaša Rocketsa, Andersona i Arizu pa ne bi trebalo čuditi ako teksaško sunce onim iz Arizone  zamijeni i Patrick Beverly. U slučaju da propadne ovaj posao, uprava Sunsa je na radar stavila i Indianinog Corey Josepha, te playa Brooklyn Netsa Spencera Dinwiddiea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti