Pierce dvije sedmice out
Veliki hendikep za Boston

NBA vijesti

Pierce dvije sedmice out

Najbolji igrač Boston Celticsa Paul Pierce biće odsutan najmanje dvije sedmice nakon povrede koju je zadobio u utorak večer na utakmici protiv Indijana Pacersa.

Nakon utakmice se Pierce žalio na bolove u koljenu, pa je podvrgnut atroskopskoj operaciji koljena. Oporavak će teći dvije sedmice nakon čega bi se Pierce trebao vratiti na parket.

"Nije ništa strašno. Pierce se požalio na bolove u koljenu, ali su doktori rekli da se operacija treba izvesti iz razloga da se izbjegne infekcija koljena. Najvažnije je da ništa nije polomljeno i da će Pierce biti s nama za dvije sedmice", rekao je sportski direktor Danny Ainge za Boston Globe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti