Pierce "poništio" Schrödera: To je rekao jer je još mlad

Nakon trice za pobjedu sa zvukom sirene

Pierce "poništio" Schrödera: To je rekao jer je još mlad

Washington Wizardsi su u noći sa subote na nedjelju na svom parketu Atlanta Hawkse rezultatom 103:101, te su poveli s 2:1 u polufinalnoj seriji play-offa Istočne konferencije NBA lige. 

Glavni junak pobjede Washingtona je nevjerovatni Paul Pierce, koji je sa zvukom sirene iz gotovo nemoguće pozicije pogodio za pobjedu popularnih Čarobnjaka. Paul Pierce je susret završio s 13 poena, a Teague i Schröder su za goste ubacili po 18 poena.

Nakon susreta mladi Nijemac je dao zanimljiv komentar o pobjedničkom šutu Piercea kazavši: "Bio je to sretan šut i mi smo izgubili utakmicu". Nije mu iskusni veteran ostao dužan.

"Schröder je to vjerovatno rekao jer je još mlad”, kazao je 37-godišnji prekaljeni košarkaš, te dodao: "Valjda to nije gledao u prethodnih 17 godina. Vjerovatno je na video igrici NBA 2K sa mnom promašivao ovakve šuteve".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije