Pietrus mjesec dana u Caji Laboral

Pietrus mjesec dana u Caji Laboral

Caja Laboral se nakon što je propao transfer Pops Mensah-Bonsua našla u velikim problemima pred start nove sezone, pa se uprava baskijskog kluba okrenula drugim igračima.

Iz Valencije je doveden francuski reprezentativac Florent Pietrus s kojim je potpisan privremeni ugovor na mjesec dana, dok je na desetodnevnu probu doveden centar FMP-a Dejan Musli.

Pietrus ima 29 godina, već šest godina je u ACB ligi, a igrao je za Unicaju, Estudiantes i Valenciju. Musli je mladi reprezentativac Srbije, ima 19 godina, i ukoliko zadovolji ukuse trenera Duška Ivanovića potpisaće ugovor s klubom u kojem igra naš Mirza Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.