Play Off nije izbjegao težak poraz u Beogradu

Radivoj Korać prejak

Play Off nije izbjegao težak poraz u Beogradu

Edmir Škorić

Košarkašice Play Offa iz Sarajeva doživjele su težak poraz u Beogradu od ekipe Radivoj Koraća...

Ekipa Play Offa je u Beogradu gostovala bez ambicija jer je ranije izgubila šanse da se plasira u četvrtfinale regionalne lige. Radivoj Korać, lider u ženskom prvenstvu Srbije sa 13 pobjeda i jednim porazom, lako je upisao pobjedu protiv Sarajki (92:58).

Već nakon prve dionice domaće igračice su vodile 24:9 i tu je uveliko bilo jasno ko će na kraju trijumfovati.

Antić je sa 17 poena predvodila domaću ekipu. Stančić i Brajković su ubaicle po 12, a Jovanović i Maskimović po 11. Na drugoj strani Đapo je ubacila 24 poena. Dvocifrena je bila i Džebo (11) poena, no to nije bilo dovoljno da se izbjegne težak poraz...

Već sutra Play Off gostuje kod Rudar Sporta u okviru domaćeg prvenstva. Tamo su, ipak, sarajevske košarkašice ubjedljivo vodeće sa 10 pobjeda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.