“Plemići” oslabljeni protiv “pivara”
Sesar u karakterističnom prodoru

Zrinjski HTM u problemima

“Plemići” oslabljeni protiv “pivara”

Košarkaši Zrinjskog HTM u 1. kolu Lige 8 protiv Borac Nektara neće moći računati na ozlijeđene Mladena Gligoru, Milana Brečića i Matu Peraicu, ali su i pored te činjenice optimisti.

Zrinjski prve tri utakmice igra kao domaćin. Nakon Borca, u Mostar će stići Sloboda, a zatim i Igokea.

„Borac je vrlo opasna momčad koja se radikalno promijenila u toku prvenstva. Nemamo informacije kako su se četiri njihova pojačanja uklopila u ekipu, jer nisu odigrali niti jednu utakmicu za novi klub, međutim, ne bi tu trebalo biti nekih velikih iznenađenja“, kazao je Rudolf Jugo, trener Zrinjskog.
U taboru domaćina smatraju kako se u Ligi 8 mogu ravnopravno nositi sa svima, a da je nakon toga sve moguće.
Josip Sesar, najbolji strijelac prvog dijela prvenstva, tačnije Lige 13, igraće i pored problema s tetivom koja ga muči u zadnje vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.