Plemići u humanitarnoj akciji

Zrinjski sutra dočekuje Kakanj

Plemići u humanitarnoj akciji

Zrinjski sutra u okviru 12. kola Lige 13 u Mostaru dočekuje Kakanj. Tim povodom danas je u prostorijama mostarskog kluba održana press konferencija na kojoj se medijima obratio trener Plemića Boris Džidić.

Uprava Zrinjskog je pozvala sve ljubitelje košarke u gradu na Neretvi da dođu u što većem broju, jer će sav prihod od prodatih ulaznica za sutrašnju utakmicu ići štićenicima rehabilitacijskog centra "Sveta obitelj".

Što se tiče sportskog aspekta utakmice, trener Zrinjskog Boris Džidić kazao je da je Kakanj iznimno iskusna i nezgodna momčad, te da je ključ pobjede dobra obrana.

"Našoj ekipi napad nikada nije bio problem, ali da bi došli do pobjede moramo barem pola utakmice igrati dobru obranu. Bez toga protiv svakog protivnika imat ćemo velikih problema", naglasio je Džidić.

Zrinjski će u sutrašnjoj utakmici biti oslabljen negiranjem Seida Hajrića, koji je otputovao u Poljsku radi sređivanja dokumenata za poljsko državljanstvo.

Inače, Hajrić će u redovima mostarskog kluba ostati samo do kraja tekuće godine kada mu ističe ugovor, a po riječima trenera Zrinjskog mogućnost produženja suradnje s 27-godišnjim krilnim centrom iznimno je mala jer su na njega "oko bacili" puno bogatiji klubovi.

"Njegove dobre igre i rejting koji je ranije stekao u Europi otvorile su vrata ponudama koje mi ne možemo pratiti, a pogotovo sada kada je dobio poljsku putovnicu zbog čega će puno lakše moći pronaći klub u zemljama Europske unije", zaključio je trener Zrinjskog Boris Džidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.