Plumlee gledaoce u Washingtonu počastio tuširanjem pivom

Kobni "sudar" sa konobaricom

Plumlee gledaoce u Washingtonu počastio tuširanjem pivom

Brooklyn Netsi doživjeli su težak poraz na gostovanju kod Washington Wizardsa, a rezultat je na kraju utakmice glasio 114:77 u korist domaće ekipe.

Gosti nisu imali šansi u ovom duelu, ali na NBA parketima uvijek se nešto zanimljivo dešava. Ovoga puta za jednu interesantnu situaciju pobrinuo se kođarkaš Netsa Mason Plumlee.

Dok je krilni centar Mrežica pokušavao da stigne jednu izgubljenu loptu, zabio se u konobaricu koja je služila pivo gledaocima u prvom redu. Naravno neko je završio okupan pivom. Tako je to kada NBA akciju volite pratiti sa samog parketa. Sve ima svoju cijenu i posljedice!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.