Pobjeda Đedovića, poraz Teletovića
Teletović je bio nešto skromniji

ACB liga

Pobjeda Đedovića, poraz Teletovića

U derbiju kola Barcelona je bila bolja od Caje Laboral sa 100:72. U redovima Caje Mirza Teletović je ubacio 2 poena i imao 4 skoka, dok je najbolji igrač Caje bio Tiago Splitter s 24 poena. Kod Barcelone prvo ime bio je Juan Carlos Navarro s 18 poena.

Drugi naš igrač u ACB ligi NIhad Đedović je slavio pobjedu sa svojim Xacobeom nad Unicajom sa 83:66. Đedović je postigao 4 poena i imao 3 skoka. Najbolji u redovima Unicaje bio je Carlos Jimenez s 12 poena.

Real Madrid je opravdao ulogu favorita u gostima kod Gran Canarije i slavio je pobjedu rezultatom 73:67. Kod Reala najbolji su bili Lavrinovič i Hansen sa po 15 poena, dok je kod Canarije bolji od ostalih bio Carroll s 23 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.