Pobjeda za opstanak

Bosna dočekuje Crvenu zvezdu

Pobjeda za opstanak

Ekipa Bosna ASA BH Telecoma sutra će protiv Crvene zvezde u odlučujućem susretu pokušati sačuvati status NLB ligaša i za narednu sezonu.

Bosni je protiv uzdrmane Zvezde potrebna pobjeda, ali su Studenti svjesni snage svog protivnika, koji iako nema previše motiva za pobjedu, slovi za jako teškog suparnika.

"Zvezda je veliki klub, sa sjajnim pojedincima i to što se nalaze u slaboj formi ne znači nam mnogo. Mi ćemo pokušati odigrati punom snagom, a motiva nam neće nedostajati jer je ulog opstanak u NLB ligi. Nadam se i očekujem podršku publike sa tribina, koja nas je bodrila i protiv Partizana i mislim da možemo do pobjede. Potrebno je da u odbrani zaustavimo Bjelicu i ukoliko to uspijemo, bićemo blizu trijumfa", rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener Bosna ASA BHT Dejan Parežanin.

Bosna će protiv Crvene zvezde biti lišena usluga krilnog centra Seida Hajrića, a upitan je i nastup rovitog Feliksa Kojadinovića.

Inače, sutrašnja (20:15 sati) utakmica NLB regionalne lige između Bosne i Crvene zvezde biće besplatna za sve gledaoce.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije