Počinje natjecanje u Kupu HB, danas dvije utakmice

Šest klubova se prijavilo

Počinje natjecanje u Kupu HB, danas dvije utakmice

Danas počinje natjecanje u košarkaškom Kupu Herceg Bosne koji je uvod u Kup BiH "Mirza Delibašić".

U KS Herceg Bosne šest klubova prijavilo se za natjecanje u Kupu, a danas su na programu dvije utakmice.

U 18h na Pecari SKK Student će gostovati državnom prvaku HKK Širokom. Studentu će ovo biti ujedno najlakša utakmica jer momčad nema nikakvog imperativa i protiv najbolje momčadi (uz Igokeu) u BiH može itekako dobro provjeriti svoje realne mogućnosti.

HKK Zrinjski u goste će Posušju i veliki je favorit u ovom susretu. Treća utakmica se igra sutra u Busovači gdje će domaći tim ugostiti HKK Čapljina.

Pobjednici susreta idu u 2.kolo, a ždrijeb će odlučiti tko ide izravno u finale, a koja dva kluba će se međusobno boriti za finalnu utakmicu.

Pobjednik Kupa Herceg Bosne plasirat će se na finalni turnir Kupa BiH "Mirza Delibašić" skupa s Igokeom i pobjednicima Kupa RS i Kupa Regionalnih saveza Federacije BiH.

Top Komentari

user85
Vidim da moderacija briše komentare pa da ponovim Kup uzp-a.
2 1
Klose
Kakva je to glupost???
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi