Poginuo suvlasnik Bobcatsa
Mjesto tragedije u kojoj je život izgubio suvlasnik Charlottea

NBA liga

Poginuo suvlasnik Bobcatsa

Jedan od suvlasnika Charlotte Bobcatsa William Beck poginuo je jučer prilikom pada aviona nedaleko od mjesta polijetanja.

49-godišnji Beck je bio sam u svom malom privatnom avionu Cirrus SR22. Svjedoci kažu da se avion srušio nedugo nakon polijetanja najvjerovatnije zbog zapaljenja motora. 

Beck je najzaslužniji čovjek što je Charlotte dobio NBA ligaša prije nekoliko godina, tako da će prema riječima većinskog vlasnika kluba Roberta Johnsona biti zatraženo od vlasti North Caroline da se proglasi dan žalosti u cijeloj saveznoj državi. 




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti