Pogledajte kako izgleda mjesto nesreće u kojoj je poginuo Kobe Bryant

Među stradalima i njegova kćerka Gigi

Pogledajte kako izgleda mjesto nesreće u kojoj je poginuo Kobe Bryant

E. Čaušević

Jedan od najboljih košarkašasvih vremena Kobe Bryant poginuo je danas u helikopterskoj nesreći.

Bryantov helikopter srušio se u Calabasasu kod Los Angelesa, a pored bivšeg košarkaša stradalo je još četiri osobe među kojima je i njegova 13-godišnja kćerka Gigi.

Vijest o smrti legendarnog košarkaša su potresle svjetsku javnost, a mnogi su se samo nadali da se radi o lažnim informacijama. No, na veliku žalost policija Los Angelesa je potvrdila da je 41-godišnji Bryant stradao.

Vatrogasci i hitna pomoć su brzo došli na brdo gdje se srušio helikopter, te pokušavaju izvući tijela. Pojavio se i video na kojem se vidi kako tragaju među dijelovima helikoptera čiji dijelovi još uvijek gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi