Policija jurila košarkaša Sacramento Kingsa

Luda vožnja po Kaliforniji

Policija jurila košarkaša Sacramento Kingsa

Edmir Škorić

Košarkaš Sacramengo Kingsa Tyreke Evans (20) ludovao je u svom Mercedesu kalifornijskim ulicama. Utrkivao se sa drugim automobilom, a sve to pratio je policijski helikopter.

Evans, inače član Sacramento Kingsa, utrkivao se sa drugim automobilom po kalifornijskim ulicama, a brzine se nisu spuštale ispod 200 kilometara na sat. Mladi košarkaš je ugrožavao ostale sudionike u vožnji i zaista je čudno kako, na kraju, nitko nije stradao.

Policajci su ga zaustavili upretim pištoljima na jednom parkingu, a sudac gfa je osudio oduzimanjem vozačke na 30 dana i 80 sati društveno korisnog rada.

Osim toga, morat će ponovo na satove vožnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.