Portland Trail Blazersi i dalje u utrci za Anthonyja
Foto: EPA

Da li će Carmelo napustiti New York?

Portland Trail Blazersi i dalje u utrci za Anthonyja

Špekulacije o potencijalnom trejdu Carmela Anthonyja na jenjavaju, a kao moguća nova destinacija sjajnog košarkaša Knicksa se i dalje pominju Portland Trail Blazersi.

Naime, tokom gostovanja na jednoj ESPN-ovoj radio emisiji, ugledni sportski novinar Adrian Wojnarowski je istakao kako su košarkaši Portlanda, CJ McCollum i Damian Lillard odradili sjajan posao kada je u pitanju "regrutovanje" Carmela Anthonyja, te da je iskusni Anthony veoma zainteresovan za trejd u Portland.

Podsjetimo, CJ McCollum je u julu izjavio da misli  da su Portland Trail Blazersi sjajna opcija za Anthoyja.

"Mislim da je on zainteresovan. Očigledno je da on želi igrati sa svojim prijateljima. Znam da želi igrati s Chrisom Paulom i LeBronom Jamesom. To su sjajne ekipe, sjajne opcije za njega. Ali mislim da smo i mi jako dobra opcija", izjavio je tada košarkaš Portlanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi