Povreda Milosavljevića novi udarac za Partizan

Povreda Milosavljevića novi udarac za Partizan

Kapiten i jedan od najboljih igrača Partizana Dragan Milosavljević doživio je nezgodnu povredu na sinoćnjoj utakmici u Tel Avivu protiv Maccabija. 

Milosavljević će večeras po povratku iz Izraela obaviti ljekarski pregled u Novom Sadu kod poznatog doktora Milankova, nakon čega će se znati tačna dijagnoza i ozbiljnost povrede. 

Milosavljević je nezgodno pao u 25. minuti utakmice i povrijedio koljeno kada je pokušao zakucati, te je parket napustio uz pomoć kolega i pomoćnog trenera Petra Božića. 

Ukoliko se bude radilo o povredi meniskusa Milosavljević bi se na parket mogao vratiti za mjesec dana, a ukoliko budu stradali ligamenti, onda je ova sezona za njega, vjerovatno, završena.

Partizan već ima dovoljno problema zbog povreda igrača. Bertans i Westerman su van pogona, a zbog zdravstvenih problema često je odsutan i trener Duško Vujošević. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.