Predsjednik Cedevite: Ova ekipa je skup jadnika i plaćenika

Dio krivice snosi i Aco Petrović

Predsjednik Cedevite: Ova ekipa je skup jadnika i plaćenika

Predsjednik Cedevite Mladen Veber rekao je nakon poraza od Szolnokija da u njegovoj ekipi nema nijedan igrač sa mentalitetom pobjednika. 

Dotakao se Veber i našeg selektora Ace Petrovića. "Nećemo smijeniti trenera Acu Petrovića iako se u mnogim lošim stvarima vidi i njegov potpis. Imamo igrače s manjkom karaktera, nemamo nijednog sa mentalitetom pobednika i neshvatljiva mi je njihova nedisciplina u igri. Čast izuzecima, ali za mene izgledaju kao skup jadnika i plaćenika," rekao je Veber. 

 

Veber tu nije stao pa se dotakao i bivšeg trenera Cedevite, Božidara Maljkovića. "Mislili smo da imamo vrhunskog trenera i ispunjavali smo njegove igračke želje. Pogrešna selekcija je naš najveći problem i to sebi više nećemo dozvoliti. Sigurno ćemo promijeniti strategiju vođenja kluba i više nećemo davati potpunu slobodu treneru. Tražićemo da se uklopi u naša razmišljanja," rekao je Mladen Veber.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti