Predsjednik Maccabija: Blatt će biti trener i naredne sezone

Predsjednik Maccabija želi zadržati Blatta i naredne sezone

Predsjednik Maccabija: Blatt će biti trener i naredne sezone

Predsjednik najvećeg i najtrofejnijeg izraelskog kluba, Maccabija iz Tel Aviva, Shimon Mizrahi potvrdio je da će David Blatt sjediti na klupi Izraelaca i naredne sezone. 

Jedan od najuspješnijih trenera u historiji evropske košarke, Amerikanac David Blatt pokušat će naredne sezone sa Maccabijem doći do titule prvaka Evrope. 

"Blatt će biti trener Maccabija i naredne sezone," kratko je prokomentarisao Shimon Mizrah predsjednik Maccabija. Tako je Mizrah demantovao navode o dolasku Xavija Pascuala trenera Barcelone na kormilo Maccabija koji je iznenađujuće poražen od imenjaka iz Haife u finalu iraelskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.