Predstavljeni Pilepić, Peršić i Morović

HKK Široki TT Kabeli

Predstavljeni Pilepić, Peršić i Morović

Danas je u prostorijama košarkaškog kluba Široki TT Kabeli održana konferencija za novinare povodom početka priprema za novu sezonu.

Na konferenciji su službeno  predstavljena i tri nova igrača koja će igrati na Pecari u sljedećoj sezoni, a radi se o Daliboru Peršiću koji je stigao iz Slobode Dite, Vedranu Moroviću koji je stigao iz Zadra, te o Franu Pilepiću iz ekipe Svjetlost Brod.

„Već sam ranije isticao da sam jako sretan što sam došao u Široki jer je to najbolji i najorganiziraniji klub sigurno. Ovdje ću dobiti mogućnost da napredujem, a samim time ću pomoći ekipi da ostvari svoje ciljeve. Dok sam bio u Slobodi čuo sam da u Širokom vlada dobra atmosfera, a sada sam se u to i uvjerio. Svi su me odlično primili, od ovih mlađih do ovih iskusnijih koji su se kasnije priključili.“, rekao je Dalibor Peršić.

„Zadovoljan sam dolaskom u Široki. Ovdje imamo spoj mladosti i iskustva i imamo dobar potencijal. Odmah sam vidio da se kvalitetno radi program i ono što da sada vidim što se tiče ekipe mislim da smo na dobrom putu i da možemo dosta toga ostvariti.“, rekao je Vedran Morović.

„Sretan sam što sam u klubu kao što je Široki. Ovo je za mene nova razina, mlad sam ali dat ću sve od sebe da opravdam svoju ulogu u ekipi i da se izborim za što više minuta. Imamo dobru dvoranu, dobrog trenera i možemo pokazat puno.“, rekao je Fran Pilepić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.