Priča se bliži kraju: Ante Žižić postaje igračem Real Madrida

Nije se previše naigrao u Cavaliersima

Priča se bliži kraju: Ante Žižić postaje igračem Real Madrida

Ono o čemu se ovih dana pisalo i govorilo dobiva svoj konačni epilog. 

Hrvatski centar Ante Žižić napustit će Cleveland Cavalierse i postat će članom madridskog Reala s kojima će potpisati višegodišnji ugovor. 

Njegov ugovor s Cavsima ističe skoro te će se on momentalno pridružiti Realu s kojim je košarkaš već, po pisanju portala Eurohoops, dogovorio usmeno uvjete budućeg ugovora. Za hrvatskog centra ozbiljno je bio zagrizao i Maccabi, no odlazak u slavni španjolski klub je čini se gotova stvar. 

Žižić je 2016. godine bio 23. pick prve runde drafta a izabrali su ga Celticsi koji su ga godinu dana kasnije mijenjali u Cleveland. Do izbijanja pandemije Žižić je bio na prosjecima od 4 poena i 3 skoka po utakmici u Cavsima. U sezoni 2016-2017 odigrao je 20 euroligaških utakmica za Darusafaku pa mu prilagodba na Euroligu ne bi trebala biti veliki problem. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi