Problematična braća Ball rade šta žele

Ne žele previše da treniraju

Problematična braća Ball rade šta žele

Midhat Šljivak

Braća Ball, LaMelo i LiAngelo, članovi su litvanskog Vytautasa.

Njhov dolazak u ovaj tim izazvao je veliku pažnju svjetskih medija, ali na prvom meču LKL lige nisu se pokazali i ostali su bez poena.

Trener Virginiju Seskus ima mnogo problema da umiri umišljenu braću, a posebno se u nestašlucima ističe 16-godišnji LaMelo.

"Na treninzima samo stoje, ne vole mnogo da rade, posebno ovaj manji. Ne može se kontrolisati. Na treningu baca loptu u zrak i tako gađa koš. Očigledno nisu navikli na žestoke treninge", rekao je Seskus, te je dodao:

"Ovaj stariji LiAngelo ponešto i shvata ozbiljno. Pokušava u ozbiljnu priču uvesti i brata, ali ovaj to ne shvata i ne želi ništa ozbiljno da radi", dodao je on.

Braća Ball će sutra odgirati svoju drugu utakmicu u prvenstvu Litvanije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi