Proglašeni najbolji Eurolige, Navarro MVP

Proglašeni najbolji Eurolige, Navarro MVP

Euroligaško takmičenje danas stiže do svog kraja u ovoj sezoni, a jučer su proglašeni i najbolji igrači koji su svojom vještinom, pristupom i emocijama obilježili sezonu 2008/09.

U fantastičnoj atmosferi berlinske O2 arene, pred visokim zvanicama evropske košarkaške elite predstavljeno je deset igrača koji su svrstani u All-Euroleague prvi i drugi tim.

Terrell McIntyre (Siena), Juan Carlos Navarro (Barcelona), Igor Rakočević (Tau Ceramica), Ionnis Bourousis (Olympiacos) i bh. publici dobro poznati Nikola Peković (Panathinaikos) svrstani su u prvi time Eurolige u ovoj sezoni. Drugi tim čine Theo Papaloukas (Olympiacos), Vassilis Panoulis (Panathinaikos), Ramuna Siskauskas (CSKA), Erazem Lorbek (CSKA) i Tiago Splitter (Tau Ceramica).


Vrhunac večeri dodjele nagrada stigao je kada je za MVP-a sezone proglašen igrač Barcelone, Juan Carlos Navarro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti