Promo i Leotar za primjer: Kamo sreće da je ovako na svakoj utakmici...

Trebinjci se zahvalili domaćinu

Promo i Leotar za primjer: Kamo sreće da je ovako na svakoj utakmici...

E. Škorić

Promo iz Donjeg Vakufa u utorak je javno objavio pismo koje je dobio od čelnika Leotara nakon košarkaške utakmice.

Leotar se Promu pismom u elektronskoj formi zahvalio na gostoprimstvu, fer i sportskoj borbi, kao i navijačima na aplauzima nakon meča.

"Takođe, želimo da Vam se zahvalimo što ste pokazali da sport može da bude važniji od mnogo stvari u životu kojima pridajemo bez ikakvog razloga veliki značaj, a Vaš gest da novčanim sredstvima pomognete našeg sugrađanina Zdravka Čečura, nekadašnjeg istaknutog košarkaša sarajevske Bosne je u našem gradu, ali i u cijeloj BiH, skrenula pažnju na humane ljude, velikog srca iz Donjeg Vakufa. Želimo da vjerujemo da ljudski, sportski i fer maniri treba da postanu pravilo i na ovome vam čestitamo i još jednom zahvaljujemo uz želju da vas prati sportska sreća do kraja šampionata", navedeno je u emailu trebinjskog kluba.

Top Komentari

sport1
? Da se covjek rasplace, sport je oduvijek pomjera granice. Svaka cast i jednim i drugim...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi