Pulja novi trener Brotnja

Pulja novi trener Brotnja

Dosadašnji šef omladinskog pogona KK Zadar Joško Pulja novi je trener čitlučkog Brotnja. Pulja će na mjestu trenera Brotnja zamijeniti Nedeljka Zeleniku koji je odstupio nakon poraza od Leotara u 5. kolu Lige 13.

U trenerskoj karijeri Pulja je vodio Zadar, Dubravu, Zagreb i Šibenik, a kao najveći uspjeh smatra se srebro osvojeno sa juniorskom reprezentacijom Hrvatske na EP prije deset godina.

Iako se nekoliko puta ove sezone spominjao kao mogući nasljednik Danijela Jusupa na klupi Zadra, Pulja je takve navode odlučno odbacao, ali je bez razmišljanja prihvatio ponudu novog člana naše Lige 13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.