"Bili smo u šoku, a onda smo stisnuli petlju"

Košarkaš Zvezde nakon nevjerovatne pobjede

"Bili smo u šoku, a onda smo stisnuli petlju"

Marko Gudurić bio je čovjek odluke u drugom meču finalne serije Superlige Srbije.

Partizan je na šest sekundi do kraja susreta imao prednost od 86:84, a onda je košarkaš Zvezde preuzeo stvari u svoje ruke i nevjerovatnom trojom u posljednjoj sekundi donio pobjedu svom timu.

Gudurić nije proveo puno vremena na terenu, ali je njegovim ulaskom Zvezda napravila veliki preokret i nakon minusa od 20 poena došla do drugog trijumfa u finalu.

"U prvom poluvremenu nas je Partizan u postpunosti nadigrao. Bili smo pomalo u šoku dok smo ulazili u svlačionicu. Mi smo se dogovorili da "stisnemo" malo, da zaigramo jako i mislim da smo na neki način zaslužili ovu pobjedu", rekao je Gudurić za beogradske medije. 

"Drago mi je što mi trener i saigrači vjeruju. Svaki put se trudim da opravdam ukazano povjerenje. Jako sam sretan što je ta lopta ušla, ali se sada moramo okrenuti trećoj utakmici", dodao je mladi košarkaš crveno-bijelih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi