"Imao je milione, ali se nikad nije tuširao, odvratan je"

Jared Dudley o Adamu Morrisonu

"Imao je milione, ali se nikad nije tuširao, odvratan je"

Midhat Šljivak

Krilo Washington Wizardsa, Jared Dudley, dao je zanimljivu izjavu o nekadašnjoj NCAA zvijezdi Adamu Morrisonu.

Morrison, koji je u NBA stigao sa univerziteta Gonzaga kao treći pik i velika nada, nikada se nije tuširao.

Tako barem tvrdi njegov nekadašnji saigrač iz Charlotte Bobcatsa, Jared Dudley.

"Sjećate li se Adama Morrisona? Čovjek se nikad nije tuširao. Također, žvakao je duhan i nosio je tri majice tijekom čitave godine. Zarađivao je ogroman novac, imao je sve, ali je bio izuzetno odvratan. Gerald Wallace ga je jednom natjerao da se istušira. Zamislite, natjerao ga je. Odraslog čovjeka je tjerao na tuširanje. Treba da se srami svojih postupaka, posebno, jer boluje od dijabetesa", rekao je Dudley.

Morrison nije ispunio očekivanja u NBA ligi. Proveo je tri sezone u Charlotteu, jednu u Lakersima, nakon čega je još nastupao za Crvenu zvezdu i Bešiktaš.

Prije dvije godine je odlučio da okonča karijeru, a trenutno je asistent košarkaškog programa na univerzitetu Gonzaga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije