Tihomir Mustapić, trener KK Posušja:

"Krpimo se, ali ćemo ostati u Ligi 12"

Momčad KK Posušja ubjedljivo je poražena na parketu tuzlanskog Mejdana od OKK Slobode sa 92:64. Posušaci su tek u prvih 10 minuta bili ravnopravan protivnik, a onda su Tuzlaci do kraja prvog poluvremena faktički riješili pitanje pobjednika. 

"Nema sumnje kako je Sloboda kvalitetniji sastav i da je zasluženo pobijedila. Mi smo u minulih 15 dana imali problema, jer smo se faktički krpili na treninzima, nismo bili kompletni. Ali, idemo dalje i vjerujem da ćemo ostvariti svoj cilj", kaže trener Tihomir Mustapić.

Cilj je opstanak u Ligi 12? Možete li do tog cilja?

"Možemo! Pokazali smo to u duelu sa direktnim rivalom Čapljinom. Idemo dalje, borit ćemo se i vjerujem kako ćemo dogodine igrati u eliti", kaže Mustapić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije