"Što ću napraviti kada ugledam LeBrona? Pitati ga za selfie"

Turski košarkaš otkriva

"Što ću napraviti kada ugledam LeBrona? Pitati ga za selfie"

E. Škorić

Cedi Osman, turski košarkaš Anadolu Efesa, u blogu za portal Eurohoops kaže da mu je san zaigrati u NBA ligi.

Osman je s Turskom u Manili, gdje će pokušati da izbori Olimpijske igre u Rio de Janeiru. I dok se sprema za mečeve sa Senegalom i Kanadom u grupi 3, razmišlja i o NBA ligi.

"Uzbuđen sam zbog turnira u Manili, spreamo se za bitke i borbu za Rio. Iskreno, jedva čekam turnir, oduševljen sam. Dat ćemo sve od sebe, bila bi velika stvar za sve u Turskoj da odemo na OI", kazao je košarkaš Andolu Efesa, a onda se osvrnuo na mogućnost igranja u NBA.

"Kao što sam ranije pisao u svojim tekstovima, na ljeto 2017. imam opciju da idem u NBA i to definitivno želim. Volio bih se okušati u NBA ligi. Moja velika želja je dres Clevelanda, to sanjam i ne krijem. Sretan sam što su Cavsi došli do naslova".

Što ako sretne LeBrona Jamesa?

"Zaustavit ću ga i pitati za selfie. To bi bilo nevjerovatno da jednog dana igram zajedno s njim. Ma ne mogu ni da pomislim... Prvo što ću uraditi kada dođem na trening Cavsa, prići ću LeBronu, pozdraviti ga i zamoliti da se uslikamo", ističe Osman. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi