Damir Mulaomerović, trener Slobode:

"Teška utakmica, važna je pobjeda"

Poslije 4. kola Lige 6 tuzlanska OKK Sloboda ima skor 3-1. Pobijeđeni su Sparsi, Zrinjski i Leotar, a poraz je ubilježen an gostovanju u Laktašima.

"Bila je ovo teška utakmica, ali je najvažnija pobjeda. Loše smo otvorili, ali kada smo se spustili u stav i odigraliodbranu onako kako znamo došlo je do preokreta. Leotar bez obzira na 0-3, evo večeras i 0-4 ima odlične pojedince i ja sam na to upozoravao svoje igrače", kaže Damir Mulaomerović.

Sloboda naredne tri utakmice igra u gostima. Prvo u utorak kod Širokog Brijega, potom naredne subote kod Sparsa, pa Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.