"U kafani piješ i slušaš narodnjake, ovdje gineš za Delije"
Foto: EPA

Antić nakon pobjede nad Barcom

"U kafani piješ i slušaš narodnjake, ovdje gineš za Delije"

E. Čaušević

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u paklenoj atmosferi na domaćem parketu savladali Barcelonu sa 90:82 u meču 2. kola Eurolige.

Jedan od boljih u sinoćnjem meču bio je Pero Antić koji je ubacio deset poenal i dodao je devet skokova. Ipak, Zvezdi je najviše trebalo iskustvo ovog košarkaša koji je u ključnim momentima donio prevagu svojoj ekipi protiv velike Barcelone.

Nakon utakmice makedonski košarkaš je bio oduševljen navijanjem domaće publike koja je nosila ekipu tokom cijelog meča. Antić nakon meča na zanimljiv način odlučio objasniti energiju koja je dolazila s tribina od navijača Zvezde.

"Uživanje je igrati pred njima. Ostaješ i nakon meča da ih slušaš i pozdraviš ih. Ne može se opisati to kada čuješ njihovu pjesmu s tribina. Kao u kafanu što ideš da piješ i slušaš narodnjake ovdje dolaziš da slušaš i igraš za Delije. Da gineš i slušaš samo njihovu pjesmu s tribina. U takvom ambijentu moraš pobijediti", rekao je Antić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti