Košarkaš Zvezde uoči duela sa Partizanom

Radivojević: U duelu sa Partizanom će odlučivati mirna glava

M. Skaka

Uoči duela sa Partizanom u okviru finala završnice ABA lige predstavnicima medija obratio se košarkaš Crrvene Zvezde, Vuk Radivojević koji je istakao kako se nada duelu koji će proći bez incidenata.

"Mislim da smo veliku stvar postigli i mi i Partizan sa ulaskom u finale. Naći ćemo se ove godine po drugi put sa njima u finalu, samo u Jadranskoj ligi. Mislim da će prvi put u historiji Zvezda i Partizan igrati finale Jadranske lige. Nadam se da će utakmica proteći bez bilo kakvih incidenata i da će ljudi moći da uživaju u košarci, a ne u drugim stvarima", rekao je Radivojević dodavši:

 

"Svi znamo šta nosi svaka utakmica sa Partizanom. Patizan je ove sezone gradio taj tim, veoma mlad i tu se vidi rad tokom cijele sezone, da su napredovali iz dana u dan i mislim da su digli formu do maksimuma. Biće veoma teška utakmica. Mislim da će prije svega odlučivati koncentracija i ko zadrži mirniju glavu tokom većeg dijela meča".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.