Radonjić: Borili smo se kao lavovi

Trener Crvene zvezde nakon velike pobjede

Radonjić: Borili smo se kao lavovi

D. Vejo

Košarkaši beogradske Crvene zvezde pobjedom nad Unicsom napravili su veliki korak ka narednoj fazi takmičenja u Euroligi, pa će tako sada zavisiti samo od sebe.

Strateg beogradskog sastava nakon susreta je kazao da se ponosi svojim košarkašima, te smatra kako 16 pobjeda u ovakvom takmičenju nije mala stvar.

"Meni je prije svega drago, jer je ovo bila 16. pobjeda za nas u Euroligi. Večeras smo osim problema sa skokom, sve uradili kako treba. Veoma sam ponosam na svoje igrače koji su se borili kao lavovi svaku utakmicu. Imam osjećaj ogromnog zadovoljstva. Ali, ni 16 trijumfa izgleda nije dovoljno za plasman u osam najboljih. Ostao nam je još jedan meč u Euroligi, a do tada imamo i utakmicu sa ekipom Budućnosti u ABA ligi", poručio je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

Naime, crveno-bijelima je sada neophodna pobjeda protiv Darussafake u posljednjem, 30. kolu ovog elitnog košarkaškog takmičenja kako bi ostvarili plasman u narednu rundu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi