Radonjić: Imamo mnogo problema sa povredama

Trener Crvene zvezde

Radonjić: Imamo mnogo problema sa povredama

D. Vejo

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nikako na zelenu granu kada je u pitanju zdravstveni bilten njegovih igrača.

Nakon poraza od Efesa, uslijedio je iznenađujući poraz u derbiju sa ljutim rivalom, a zatim su crveno-bijeli poklekli i pred moskovskim CSKA. 

Umor ili pakleni ritam, uzeli su danak, pa tako iskusni stručnjak na klupi Beograđana iz dana u dan dobija loše vijesti kada je u pitanju zdravlje njegovih igrača. 

"Očekuje nas utakmica protiv Cibone u ABA ligi. U timu sigurno neće biti Nemanje Dangubića, a pored Stefana Jovića sada je upitan i Ognjen Dobrić koji ima problem sa povredom. I pored ovih problema, mi ćemo se truditi da damo svoj maksimum u predstojećim izazovima koji nas očekuju", kazao je trener Zvezde, Dejan Radonjić.

Prvi susret Zvezde i Cibone završen je rezultatom 97:70 u korist Beograđana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi