Radonjić: Jasna nam je važnost finalne serije

Trener KK Crvena zvezda pred finalnu seriju

Radonjić: Jasna nam je važnost finalne serije

D. Vejo

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Cedevite počinje sutra.

Ovo je Beograđanima treće vezano finale, te su blagi favoriti. Strateg crveno-bijelih prije početka serije kazao je da su obje ekipe zasluženo našle svoje mjesto u istom.

"Već duže vrijeme muku mučimo sa povredama, pa s toga u timu neće biti Stefana Jovića koji istu nije sanirao još uvijek. Iza sebe smo imali paklen ritam, išli smo iz utakmice u utakmicu. Sinoć smo stigli iz Istanbula, ali šta da se radi, tako mora biti. Svima je jasna važnost ovog finala. Tokom cijele sezone igrali smo dobro. Međutim, i Cedevita igra dosta kvalitetnu košarku pa je nekako logično da budu u finalu", poručio je trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

Finalna serija počinje sutra od 19 sati, dok je drugi meč zakazan za utorak od 18.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi