Radonjić: Neće biti lako, ali očekujemo povoljan rezultat

Trener Crvene zvezde pred susret u Zagrebu

Radonjić: Neće biti lako, ali očekujemo povoljan rezultat

D. Vejo

Košarkaši Crvene zvezde su jučerašnjom pobjedom nad ekipom Cedevite u hali Aleksandar Nikolić poveli sa 2:0 u finalnoj seriji ABA lige, te tako stigli na korak do osvajanja treće uzastopne titule.

Strateg Beograđana je pred treći susret ova dva tima izjavio kako očekuje veoma motivisanu zagrebačku ekipu, ali je dodao i to da je njegov tim spreman da odgovori na kako kaže, posljednji izazov ove sezone u ABA ligi.

"Sinoć smo odmah nakon meča krenuli za Zagreb kako bi iskoristili jedan dan da se spremimo za treći susret. Cedevita će dati sve od sebe da nas savlada, to su pokazali i u posljednjem duelu. Ova finalna serija se igra u takvom ritmu, da moramo iskoristiti svaki trenutak, da osim za regeneraciju ekipe, izvršimo i neke korekcije što nije niti malo lako, kako bismo još jednom dali svoj maksimum i tako stigli do povoljnog rezultata", ističe strateg Zvezde, Dejan Radonjić.

Treći meč između Cedevite i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u zagrebačkom Domu sportova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi